Payflip vs SD Worx

De employee experience in jouw onderneming is cruciaal in de war on talent. Het kiezen van de juiste partner voor flexibel verlonen is dan ook essentieel. 

Deze pagina vergelijkt twee oplossingen - Payflip en SD Worx Flex Income Plan - om je te helpen de beste keuze te maken.

Vraag een demo

Wie is wie?

Payflip

Payflip is een software bedrijf dat KMO's en grotere ondernemingen van deze wereld helpt een op maat gemaakte flexibel verloningsplan in hun HR politiek in te voeren. Payflip legt de focus op ondernemingen tot 350 werknemers.

Meer info

SD Worx

SD Worx is een sociaal secretariaat dat, in het kader van de eigenlijke payroll & HR diensten, haar klanten de mogelijkheid aanbiedt om een Flex Income Plan in te voeren.

Meer info

Op welke services kan ik rekenen?

Admin & employee support

Drop down pijl

Voor Payflip is customer support key. Payflip investeert enorm in de ondersteuning van haar klanten én hun werknemers. Dit heeft Payflip als éérste op de markt mogelijk gemaakt dankzij de geïntegreerde chat functie in haar tool. Voor admins en werknemers.  

In het kader van haar Flex Income Plan, mag je van SD Worx dezelfde mate van customer support verwachten als in het kader van jouw gebruikelijke payroll behandeling. Enkel voor admins.  

Partner integraties

Drop down pijl

Payflip integreert met welgekozen partners die dezelfde focus hebben op een onberispelijke customer service. Zo werkt Payflip samen met Coolblue (multimedia), o2o (fietslease) en Alan (ziekteverzekering). Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Véronique van e-bo legt het heel mooi uit in deze customer case

In het kader van haar Flex Income Plan, heeft SD Worx eveneens een aantal integraties met partners zoals Olympus Mobility, Vanden Borre, o2o, ... Eén belangrijk verschil met Payflip is dat de integraties met deze partijen betalend zijn voor jou als klant. 

Pricing

Drop down pijl

Pay as you grow met Payflip. Een jaarlijkse werknemersfee in functie van het aantal werknemers. Payflip hanteert geen "uurtje factuurtje" model.

SD Worx hanteert een verschillend pricing model. Voor elk type service (legal consultancy, onboarding, contactopname met partners, ...) hanteert SD Worx een afzonderlijke pricing.

Ambitieuze KMO's kiezen voor Payflip!

Weba Systems NV
Skedify
Dataroots
Alan.
Lynxcare klant

Wat zeggen de Payflip klanten?

Afbeelding van klant

Caroline Dupont

Client and Communication Coordinator

@
Woonpunt Zennevallei
Quotes
De lancering van een cafetariaplan leek me heel complex, maar door de expertise, efficiëntie en directe communicatie van Payflip liep dit van een leien dakje.
Afbeelding van klant

Mieke Van Laere

HR & Business support

@
Avelon
Quotes
Digitale oplossing maar persoonlijke aanpak. Payflip loodst je doorheen de implementatie en doet dit van A tot Z. Ook heel flexibel en responsief. Echt een fijne samenwerking.
Afbeelding van klant

Joost Goyvaerts

Office Manager

@
Cubitec
Quotes
Prachtige begeleiding, leuke partners. Super duidelijke tool!

Een tool gemaakt op maat van KMO’s. Door een KMO.

Dankzij de Payflip cafetariaplan tool kan jouw loonbeleid wedijveren met dat van multinationals. Geef je werknemers de vrijheid om zélf hun ideale loonpakket samen te stellen. Zonder dure consultancy fees. Mét een digitale assistent.

Boek een demo