Payflip vs SD Worx Flex Income Plan

De employee experience in jouw onderneming is cruciaal in de war on talent. Het kiezen van de juiste partner voor flexibel verlonen is dan ook essentieel. 

Deze pagina vergelijkt twee oplossingen - Payflip en SD Worx Flex Income Plan - om je te helpen de beste keuze te maken.

Vraag een demo

Wie is wie?

Wat is Payflip

Uitleg Payflip

Meer info

Wat is het SD Worx Flex income plan?

Uitleg SD Worx Flex Income plan

Meer info

Mogelijkheden

Klantensupport

Drop down pijl

Payflip is geobsedeerd door het succes van onze klanten. 

Het SD Worx flex income plan spitst zich vooral toe op een goede, juridische support tijdens de onboarding naar jou als HR-admin. 

Integratie met je (SD Worx) payroll systeem

Drop down pijl

Payflip bevat geen vol-automatische integratie met je SD Worx payroll -systeem. Concreet betekent dit dat je lonen van je werknemers zelf up to date houdt in Payflip. Gelukkig kan dit via een eenvoudige import-functionaliteit. Voor de export naar de payroll hoef je je geen zorgen te maken. Dit neemt Payflip volledig voor zijn rekening. Mocht je ooit naar een ander sociaal secretariaat overstappen, kan dit heel eenvoudig. Ook daar neemt Payflip de payroll-export voor zijn rekening.

Het SD Worx flex income plan bevat een volledige integratie met de SD Worx payroll systemen. Ben je géén SD Worx klant? Dan is het aan jou om zelf de payroll te beheren.

Integratie met providers van voordelen

Drop down pijl

Payflip integreert enkel met een ruim assortiment aan partners die dezelfde focus hebben op een onberispelijke customer service. Voorbeelden van partners in het Payflip netwerk zijn Coolblue, o2o, en Alan. Voor deze voordelen zijn
er volledige automatische integraties. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Véronique van e-bo legt het heel mooi uit in deze customer case

Ook bij het SD Worx flex income plan is er een ruim assortiment aan integraties met partners zoals Olympus Mobility, o2o, Vanden Borre, ... Eén belangrijk verschil met Payflip is dat de integraties met deze partijen betalend zijn voor jou als klant. 

Pricing

Drop down pijl

Customisation mogelijkheden

Drop down pijl

Payflip uitleg

SD Worx flex income plan uitleg

Een tool gemaakt op maat van KMO’s. Door een KMO.

Dankzij de Payflip cafetariaplan tool kan jouw loonbeleid wedijveren met dat van multinationals. Geef je werknemers de vrijheid om zélf hun ideale loonpakket samen te stellen. Zonder dure consultancy fees. Mét een digitale assistent.

Boek een demo
Cafetariaplan services Payflip